WPBGroup SPRL

Перейти к содержимому

Главное меню

Patologii

Balsamul de Warendorf

RANI:

BALSAMUL WARENDORF este extrem de eficace in cazuri ca: zgarieturi usoare, rani prin sfasiere, contuzii, hematoame, intepaturi, plagi superficiale si post operatorii.
Alcatuit din uleiuri esentiale, BALSAMUL WARENDORF impiedica tumefierea tesuturilor si diminueaza durerea pana la disparitie.
De asemenea, el impiedica dezvoltarea oricarei inflamatii in zona afectata.
In plus, aceste uleiuri favorizeaza regenerarea naturala a tesuturilor cutanate si a parului de pe piele, din coama si coada, acesta revenind la culoarea sa normala, naturala.

CREVASE (FURBURI ACUTE SI CRONICE, SEIME):

BALSAMUL WARENDORF contine uleiuri astringente, antibacteriene, antimicotice, avand si rol de uscare. Este recomandat in ingrijirea zilnica a chisitei. Balsamul permite pielii sa-si recapete intreaga sa elasticitate.

COPITE:

Ingrijirea partii cornoase a copitelor. Hraneste in profunzime piciorul calului. Preintampina petele (decolorarile, petele albe). Reda forta, soliditatea si flexibilitatea oricarei parti cornoase a copitei. Aplicat pe coroana, balsamul favorizeaza o crestere optima a partii cornoase, a unghiei. Copita redevine astfel supla, solida si elastica.

ARICEALA:

Extrem de eficace impotriva tuturor parazitozelor externe si in special contra aricelii, BALSAMUL WARENDORF este foarte indicat in tratamentul eczemelor uscate si / sau umede, a eritemelor, a crustelor si a caderii parului. BALSAMUL WARENDORF calmeaza zonele afectate, avand efect anti-algic, anti-inflamator, anti-microbian si anti-parazitar. El poate fi aplicat si in mod preventiv.


SPORTINCALZIRE:

BALSAMUL WARENDORF este compus din uleiuri esentiale ce au o actiune stimulatoare asupra circulatiei sanguine si va conferi suplete si confort calului care este pregatit pentru lucru.
Tonic muscular si ligamentar, el va permite o incalzire gradata si va preveni durerile de spate (curbaturi) si febra musculara, ca si eventualele obstruari, tendinite sau miodistrofii.

DUPA EFORT:

Decontractant muscular compus din uleiuri esentiale ce au o actiune sanguin-stimulatoare, BALSAMUL WARENDORF ajuta calul sa elimine acidul lactic produs de muschi in timpul activitatii fizice.
Are, de asemenea, si proprietati anti inflamatoare care ofera calului o buna stare de relaxare dupa efort prin efectul racorilor pentru membre; si mai ales accelereaza recuperarea musculara, ligamentara i articulara.
In plus, acest produs previne orice forma de obstruatie, de edem, contuzie sau oricare tip de inflamare.

COMPOZITIE:

BALSAMUL WARENDORF este un PRODUS 100% NATURAL, pe baza de ULEIURI ESENTIALE.


 
 
 
Назад к содержимому | Назад к главному меню